Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Tim laat deze maand zijn zweetsnor staan om aandacht te vragen voor de plakzak

Tim uit Oud-Gastel laat deze hele maand zijn zweetsnor staan om aandacht te vragen voor de plakzak. Dat laat hij weten aan zijn directe omgeving.

“Ik wil vooral awareness creëren voor het probleem”, aldus een hevig zwetende Tim. “Een plakzak kun je niet zien aan de buitenkant, maar ontzettend veel mannen hebben ermee te dealen tijdens de zomer.” Het duurde niet lang voor Tim al een imposante zweetsnor boven zijn lippen had rusten.

Tim krijg wisselende reacties: “Mijn vriendin vindt het niet zo mooi en ietwat overdreven, maar het is makkelijk praten als je het leed van een plakzak niet kent”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zit een enorm stigma op de plakzak, maar het schijnt dus echt heel vervelend te zijn. Hittegolven komen dan wel maar een paar keer per jaar voor, en één soepele beweging verlost je weer een tijdje van je plakzak,
maar dat wil nog niet zeggen dat we het dan maar normaal moeten vinden dat ongeveer de helft van alle mensen enkele weken per jaar een periode moet doorstaan waarin zij enigszins frequent een ongemakkelijk fysiek gevoel ervaren

Reageer
gravatar

Het moet Jasper heel wat moeite hebben gekost om de mee-eters en puistjes van onze Tim voor vaderdag lichtgeel te kleuren. Maar dat had toch niet gehoeven.

Reageer