Rawpixel.com / Shutterstock

Leeftijdsdiscriminatie? Oude mensen gaan veel vaker dood

Oude mensen gaan veel vaker dood dan jonge mensen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Universiteit van Amsterdam. De onderzoekers denken dat er sprake is van leeftijdsdiscriminatie. “We hebben
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hè hè, eindelijk komt de waarheid nu naar boven. Als ik een tijdje iemand niet gezien/gesproken/ geschreven heb en ik reageer in Facebook op één van haar/zijn opmerkingen, zie ik vaak als reactie “Verrek, leef jij nog”. Natuurlijk leef ik nog; ik zit pas in mijn 86ste levensjaar. De toekomst lacht mij tegemoet. n.b. Als je het 86ste levensjaar niet gelooft, ga dan naar Wikipedia en tik mijn naam in.

Reageer
gravatar

Laatst nog na die geriatrische stalksemantiekneuroot kwm laatst bij de dokteur en die zei opa waarom zijn je ogen zo rood nou, mijn Rijnscheldeverolme complex en laat of biedt die pooier nou net á rato 144 ounce punch kibitka goed uit de verf want dat krijg je dan, 124 karafs klatergou en Else Böhler Duits dienst meisje kan de rest koen.

Reageer
gravatar

“Oude mensen gaan veel vaker dood dan jonge mensen.” Dat is echt heel verrassend nieuws voor alle lezers.

Jop, hopelijk heb jij in jouw volgende berichten weer zulke verrassende berichten in petto, maar dan liever zonder verstopte wetenschappelijke onderbouwing.

Reageer