Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Koninklijke familie doet afstand van koninklijke trein: ‘Reizen voortaan per koninklijke fatbike’

De koninklijke familie neemt afscheid van de koninklijke trein. Voortaan zullen ze zich verplaatsen per koninklijke fatbike.

“Het is niet meer van deze tijd om een eigen treinstel te hebben”, zegt Willem-Alexander. “Zeker als je bedenkt dat er prima alternatieven zijn. Zoals de fatbike. Wendbaar, snel en toch asociaal. Precies waar we als familie naar op zoek waren.”

De koninklijke fatbike zal vooral voor de korte afstand worden gebruikt, benadrukt Willem-Alexander. “Voor de iets langere afstand blijven we vertrouwen op de koninklijke birò.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heeft u ook een tas voor de ornamenten horend bij de smoking, ik noem een manchet, een vouw strik, schoenenpoets, trimmetje pluk?

Reageer
gravatar

Onderdanen,
Wij begrijpen dat jullie bij het zien van de foto ongerust zijn geweest. De leverancier die geheel belangeloos de elektrische tweewieler met dikke banden heeft geschonken, heeft er daarom twee zijwieltjes aan gemonteerd.
Bovendien was de gehele route vooraf ontdaan van alle obstakels en geheel opnieuw geasfalteerd. Uiteraard op kosten van de gemeente.

Reageer
gravatar

Uwe majesteit,

Wij, de bevolking van de gemeente, willen u hartelijk bedanken voor uw inzet voor de locale infrastructuur. Men wachtte hier reeds 10 jaar op het herstel van de hoofdstraat en dankzij uw bezoek is zij reeds hersteld.

Gegroet,

De inwoners.

gravatar

Ons geliefde koningskoppel laat zich niet vervoeren door gevaarlijke burgerlijke fietsen met tractorbanden! (En zeker niet zonder integraalhelm, kogelwerend vest, arm- en kniebeschermers e.d.)

Trouwens geeft de overheid niet voor niets ieder jaar kapitalen uit aan gepantserde limousines en volgauto’s vol bewakers met stenguns voor het vervoeren van leden van de koninklijke familie.

Reageer
gravatar

Ik zeg laatst nog na die stalkendesemantiekneuroot kwm laatst bij de dokteur en die zei heb last van mijn Rijnscheldeverolme complex en laat of biedt die pooier nou net á rato 144 ounce punch kibitka uit losse pols.

gravatar

Dat klopt, geachte heer HVK.

Mijn familielid en taal opper-deuger Steeds kan zich maar niet niet neerleggen bij (het bij iedere weldenkend e linguïst bekende fenomeen van) een levende taal die zich blijft ontwikkelen.