Shutterstock/goodluz

Shutterstock/goodluz

Onzekere Manon zet in haar datingprofiel waar ze naar op zoek is: een vast energiecontract

Het heeft lang genoeg geduurd voor de 26-jarige Manon uit IJsselmonde. Ze kon niet bouwen op de knipperlichtrelatie met haar ex-partner. Manon werd slecht behandeld, hij deugde niet en maakte haar onzeker. Inmiddels durft ze weer vooruit te kijken, ze is eindelijk toe aan een vaste en stabiele relatie met een energieaanbieder.

“Er zijn veel variabelen die een relatie maken of breken en een variabel contract is daar één van”, aldus Manon. “Ik was er klaar mee, het was meer geven dan nemen. Je bouwt niks op samen. Dus ik ging de markt weer op, ik ging vergelijken. Ik zocht naar iemand met dezelfde intenties als ik: een vaste en stabiele relatie. Geen labiele schommelingen en vooral geen one-night-energiestand.”

Lange tijd lukte het Manon niet om een vaste relatie te vinden, ze lagen niet voor het oprapen. Tot ze online eindelijk de ware ontmoette: een duurzame energieverzekering waar ze als een blok voor is gevallen. “Hier wil ik oud mee worden”, sluit ze af.

Het is eindelijk weer mogelijk om vaste energiecontracten af te sluiten! Vergelijk de beste vaste energieprijzen deals nu op Independer.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *