NOS

NOS

Renault Twingo wint Ronde van de Pyreneeën

Een Renault Twingo heeft de Ronde van de Pyreneeën gewonnen. In de laatste etappe van de Zuid-Franse koers bleef de auto een jagend peloton en twaalf andere auto’s voor. Dat ging niet zonder slag of stoot volgens de Twingo, die klaagde dat hij meerdere malen moest uitwijken voor fietsers.

Het is voor het eerst dat een Renault Twingo een professionele koers wint. Voor fans die hoopten dat de Renault Twingo nu ook de Tour de France gaat rijden is er slecht nieuws. “Ik mag daar niet starten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat het Twingootje uiteindelijk heeft gewonnen, is geen wonder. Het kleine wagentje heeft immers minder last van tegenliggers dan de veel grotere wagens van de tegenstanders.

Reageer