mavo / Shutterstock

mavo / Shutterstock

Vriend met teringrijke ouders raadt je aan om te kopen in plaats van te huren

In een gesprek over de huizenmarkt en de zoektocht naar een nieuw appartement, heeft Jorrit (28) uit Den Haag wijze raad gekregen van een vriend die teringrijke ouders heeft: “Je moet altijd kopen, in plaats van huren. Dat is mijn advies, in ieder geval.”

“Nee echt”, vervolgt dezelfde vriend, die tijdens het studeren al een eigen huis kreeg van zijn walgelijk rijke familie, “je moet gewoon kopen. Zeker in deze markt. Het heeft helemaal geen nut om te huren joh, je stort je geld dan in een bodemloze put. Leg gewoon die vier, vijf ton neer – of wat kost een huis tegenwoordig? – en je bent van je zorgen af. Mark my words: je slaapt veel lekkerder als je gewoon een eigen paleisje hebt hoor, net als ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Betaal effe €20.000 om je huis te verduurzamen, een koopje. Je hebt het met 10 jaar terugverdient en als je subsidie aanvraagt kan het al met 9 jaar!

Als al die paupers dat eens zouden doen, dan konden we de ze met €100 per maand korten. Als ze dat niet kunnen, dan moeten ze maar harder werken. Schandalig dat mensen dat niet over hebben voor het klimaat.

Ik ga nu op vakantie naar de Filipijnen. Mijn vadurrrr heeft daar een weekendje geregeld, pik.

Roderick-Jan van Hier tot Gunder

Reageer
gravatar

Waarom koop? Krijgt gewoon graties nieuwe house. Toeslagen zijn de beste in Holland! Lekker vangen hier! 2e huis in Somalië erbij van kienderbijslaag.

Reageer
gravatar

met f()x 80192,__ op je kerfstok geeft altijd fifo icm prenitale krentenbaard want zeg nou zelf opt out vanilla wb etnische zuivering flip flopt de oerknal voorbij