Studio Speld

Studio Speld

Duidelijkere droogtemonitor KNMI laat zien of het droog is

In een poging om de droogte in Nederland inzichtelijker te maken, heeft de KNMI een nieuwe droogtemonitor gelanceerd. Deze monitor geeft met een kaartje antwoord op de vraag of het droog is in ons land. “Ja”, is het antwoord.

“Op onze vorige monitor hadden we ook informatie over neerslag en verdamping”, zegt een woordvoerder van het KNMI. “Deze vinden we toch net iets duidelijker. Het laat gewoon precies zien wat we willen zeggen: het is droog, overal, altijd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeg u 11 voor een beetje leggen bij het water,, vind u dat normaal firma hersenpun slaat uit met nog 12 grijpstuivers uit de moleviool en alvast excuses met nog 2 erbij van de grijsschuiver. Ben u een nephomo? (cit.) Nee doe niet aan zaken, kijkt u rustig nog even verder, u ziet er verder best goed uit voor een dokter, nog bedankt voor openingszet, daarna was t meteen over, linea recta figuurlijk neergeknuppeld, heb 0 gehouden. Waar ben u? Durf t nog niet aan, mouth to food? Difficult but very nice. Made me think smalll en op reis, en aan tuinieren.

Reageer
gravatar

Laatste plensbui was op 27 mei. Ook op 28 mei heeft het geregend. Het is nog geen 2 weken later.
En nou opkankeren met je klimaatgejank. Het is godverdomme zomer.

Reageer