fizkes / shutterstock

fizkes / shutterstock

Vrouw weet niet of ze met bel-angst ook bij de dokter terecht kan

De 22-jarige Nina heeft een probleem. Iedere keer als ze iemand moet bellen, krijgt ze zweethanden en voelt ze zich benauwd. Ze wil er graag iets aan doen, maar ze weet niet of ze met haar bel-angst ook bij de dokter terecht kan. “Op hun website staat alleen hun telefoonnummer.”

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een dokter waar en wanneer je wil: App de Dokter. Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

kijguvamiijn de pang cracker cookie cocunut safari, of dim ram ♈ rem jang en anders reken ik alleen de administratie, heb u melk bij de suiker? Ja het is me me wat graspeen van tegenwoordig, noacf dus ik zei ben geen dienstverband vd zaak hier hoor, nou je moet s hohre.

Reageer