Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Hagenees heeft ‘kankerteller’ om aan dagelijkse hoeveelheid scheldwoorden te komen

Voor veel Hagenezen is het gebruik van scheldwoorden een belangrijk onderdeel van hun identiteit. Om deze te bewaken heeft de 59-jarige Henk uit Den Haag sinds kort een nieuw hulpmiddel aangeschaft: een kankerteller. Deze houdt precies bij of hij wel aan zijn dagelijkse hoeveelheid scheldwoorden per dag komt.

“Ik heb dit kankerapparaatje aangeschaft om bij te houden of ik wel genoeg scheldwoorden zeg op een dag. Mijn moeder zei altijd: Henk als het er niet uit gaat dan komt het erin. Dus je moet het allemaal lekker laten floepen”, zegt Henk, terwijl hij ons een apparaatje om zijn pols laat zien. “Kijk, ik zit godverdekanker nog maar op 205 scheldwoorden vandaag. Oh, hij springt nu net toevallig naar 206, maar ik moet dus nog wel mijn best doen om aan mijn gewenste dagelijkse 1000 te komen vandaag zoals je ziet. Teringzooi.”

De kankerteller is voor alle inwoners van Den Haag vanaf deze week verkrijgbaar bij de plaatselijke tabakswinkel en drogist.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *