Studio Speld / Shutterstock / Pro Shots - Stanley Gontha

Studio Speld / Shutterstock / Pro Shots - Stanley Gontha

Ziyech poseert trots met 1300kg coke

Een opmerkelijke Instagram-post van Hakim Ziyech heeft voor de nodige beroering gezorgd. De voormalig speler van onder andere Ajax en FC Twente poseert trots met 1300 kilogram cocaïne. Fans vragen zich af of het wel zo handig is van de speler die deze zomer een mooie transfer hoopt te maken. "Ik weet niet of clubs in zee willen met iemand die geassocieerd wordt met zulke grote hoeveelheden illegale drugs, Hakim", reageert iemand bijvoorbeeld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat de grote clubs ‘m wel dolgraag willen inhuren, maar die mensen hebben al jarenlang dezelfde dealer en als je dan de concurrentie inhuurt als speler… een ongeluk zit in een klein hoekje. Kunnen we ‘m niet topman van de KnvB maken? dan hebben we straks voor een prikkie een wk in Nederland.

Reageer