Comedy Central / wichayada suwanachun

Comedy Central / wichayada suwanachun

Vrouw kijkt na dag lang werken graag naar televisieserie over mensen die aan het werk zijn

‘vind ik leuk’

Een vrouw uit Rotterdam, Rita (27) vindt het ‘heerlijk’ om na een lange dag werk te kijken naar tv-series over mensen die aan het werk zijn. “Dat vind ik heel leuk”, zegt de vrouw, die lesgeeft op een basisschool. “Gewoon heel erg leuk om anderen te zien werken als ik zelf vrij ben.”

Het állerfijnste vindt Rita het waarschijnlijk nog wel om na werk te kijken naar mensen die hetzelfde werk doen als zijzelf. “Och man, terwijl ik dan op de bank zit, kijk ik dus naar mensen die tegen mijn problemen aanlopen op de basisschool, maar dan in uitvergrote versie en in Amerika, op een school die Abbott Elementary heet. Ergens heel herkenbaar!”, zegt Rita, terwijl ze een heerlijke slok kamillethee neemt en op een stukje chocolade knabbelt, “maar ergens ook helemaal niet!" Want hoewel docenten Janine, Gregory en Jacob hard hun best moeten doen, is dat voor mij nu veel minder aan de hand. O, en als jullie me nu willen excuseren: de serie begint.”

De beste sitcoms zie je op Comedy Central. Kijk elke maandag vanaf 21:00 naar Abbott Elementary op Comedy Central.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *