BearFotos / Shutterstock

BearFotos / Shutterstock

Man met veel joie de vivre zegt ‘have a good one’ in plaats van ‘gefeliciteerd’

Jacob (38) uit Oegstgeest is een man die overloopt van de joie de vivre. Daarom zegt hij bijvoorbeeld “have a good one” in plaats van gewoon “gefeliciteerd”. De in levenslust gedrenkte man noemt vrienden en kennissen doorgaans ook “maestro” en draagt vaak onironisch een hoed.

“Maestro! Have a good one”, reageert de levensgenieter vandaag op Facebook onder een post van een vriend die jarig is. “Binnenkort weer eens een Karmelietje drinken”, voegt hij toe om te laten zien dat hij een bourgondiër is. Even twijfelt hij over de afsluiting omdat hij wil dat mensen écht weten dat hij een bruisend leven heeft, vol jeu. “Ciao amigo!”, sluit hij af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *