Just Life / Shutterstock

Just Life / Shutterstock

Productieve werkdag: man produceert 150 nieuwe tabbladen per uur

Voor veel mensen is de vrijdag net voor het weekend niet zo’n hele productieve dag op werk, zo niet voor de 30-jarige Martin uit Purmerend. Hij heeft vandaag op kantoor maar liefst 150 nieuwe tabbladen per uur geproduceerd.

“Mensen zeggen vaak hierover dat het een beetje lopendebandwerk is, maar daar ben ik het niet mee eens”, zegt Martin. “Achter elke tab zit of zat in principe een idee. Uiteindelijk gebruik je ze natuurlijk ook niet allemaal, maar dat is met ander werk toch ook niet? Een voetballer schiet ook niet elke kans erin of een marketeer haalt ook niet elke klus binnen.”

Ondanks zijn productieve dag moet Martin alsnog doorwerken. “Ik denk dat ik nog wel een uur of 3 uur bezig ben met ze allemaal te sluiten zometeen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

36p/y or other so called estl 10y 360000 40ymx 1440-/-0.9mf (?) dkthe -0,2 1330 iv pw 292 obl avg 2.5 29th annualmth is 1000 parolus txredefd. ? fdsmpt bltspst.

Reageer
gravatar

38jmch3parliamant pinteate 16,2 if not cebiflqor compl um jlsenct chm is wd dat is middle set tennis, 12 11 10 break adj redef infldc ucnbndi

Reageer
gravatar

Lage Zwaluwe iv endmaxd 31-23,5 31-45 mmmaxd 46-55 minmaxd 56-68 act meridiaan 3/6y vd?:Wat denk je dan?

gravatar

volg maand weer betalen als een Bolsjewiek? Van de afslag terug naar in de aanslag. Ook iets geleerd zelf, helpt niet vooruit maar ja dat was ook het idee tot nu toe gelukt was

Reageer
gravatar

idicgbstob netwamount totwo ie lightcanb nw 700 echt state + loan liquidity blt (inf: shortly publ on stexcpage) as int rate fix2mrqst, icicbapplog

Reageer
gravatar

150 voor 30 jaar touwtje trek en dan had niet kunnen viorzien en dan nog 10 jaar integratiedesk, ja we zijn ermee beig, materie is complex en systeem aansluiting vordert, hoor signalen dat t steeds beter gaat, sel heel saaie televisie hoor als ik dat mag zeggen.

Reageer
gravatar

En dan inzet tweede segment tussen 40 en 50. Einde maand 390 ongeveer? Dus 96 winst. En is dit bekend als niet aanwezig als herkenbaar p cement?

Reageer
gravatar

ESJ still valid? or response Income factor recommendation? Scholarship, accomplished jobs/task scheduling, logistics better defined order of authority?

Reageer