Pro Shots / Toon Dompeling

Pro Shots / Toon Dompeling

Van der Sar weer in geen velden of wegen te bekennen bij vertrek

Edwin van der Sar, de zojuist opgestapte algemeen directeur van Ajax, heeft voor voorlopig de laatste keer flink wat kritiek geoogst bij de supporters. De voormalige topkeeper is weer in geen velden of wegen te bekennen bij zijn eigen vertrek. Fans van de Amsterdamse club hekelen Van der Sar, die “onzichtbaar” zou zijn bij de aftocht.

“Juist als een algemeen directeur opstapt verwacht je dat Van der Sar de man is die opstaat, maar we zien hem nergens”, zegt supporter Joep (34). “De bestuurskamer is leeg en Van der Sar is er niet. Ik vind dat vreemd.”

Supporters die zich ondertussen hebben verzameld in de Johan Cruijff ArenA voor een afscheidsspeech waarin Van der Sar zichzelf per ongeluk “Erwin” noemt, komen bedrogen uit: ook daar is hij niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *