Studio Speld

Studio Speld

Nieuw voor avonddouchers: Alpecin Decafé

"Waarom ik Alpecin gebruik? Omdat ik m’n slaap wil behouden”

Voor mensen die 's ochtends douchen bestond er al Alpecin Cafeïne Shampoo. Maar sinds kort kunnen ook avonddouchers Alpecin gebruiken, want Alpecin heeft iets nieuws: Alpecin Decafé.

“De laatste tijd schreven veel mensen ons: ‘Als ik na vijf uur ’s middags nog Alpecin Cafeïne Shampoo gebruik, kom ik ’s avonds moeilijk in slaap’”, zegt een woordvoerder van Alpecin. “Dat vonden wij ontzettend zonde, en gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd. Je kunt nu met een gerust hart ’s avonds na het eten nog je haren wassen.”

Hendrik Derks (47) uit Voorschoten is het meteen gaan gebruiken. “Natuurlijk ruik je het verschil wel een beetje. Shampoo met cafeïne is echt veel lekkerder. Maar ik kon er gewoon niet van slapen. Ik lag ’s avonds nog uren te woelen in bed. Over de vraag of ik m’n haar zou behouden, en dat soort dingen.”

Hendriks vrienden lachten hem aanvankelijk uit, zegt hij. “Ze vonden decafé voor pussies, en vonden shampoo zonder cafeïne eigenlijk geen echte shampoo. Maar steeds meer vrienden gaan om. Het wordt steeds normaler om decafé te gebruiken."

Ook wielrenner Wout van Aert is erg blij met Alpecin Decafé. “Waarom ik Alpecin gebruik? Omdat ik m’n slaap wil behouden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En voor ale verzonnen parabelsprookjes op internep (bron: dbnl)

Franz Kafka
Kleine fabel
‘Ach,’ zei de muis, ‘de wereld wordt met de dag smaller. Eerst was hij zo breed dat ik bang was. Ik liep verder en was blij dat ik eindelijk links en rechts in de verte muren zag. Maar deze lange muren liepen zo snel op elkaar toe, dat ik al in de laatste kamer ben. En daar in de hoek staat de val waar ik in loop.’

‘Je hoeft alleen maar je looprichting te veranderen,’ zei de kat en at hem op.

Of deze wellicht? Ihkv van welk of wiens recht? Waardoor elke keer weer die waanzinnige cyclus gaat draaien?

Did you know freedom exists in a school book?

Alvast een sportieve zomervakantie gewenst!

Reageer
gravatar

Het debat snoeren met opsluiting, geweld of rellen op kosten van de zaak. Heb ik toch liever een croissant bij het ontbijt. En wat fruitsap. Het is nu bijna een vergeten station, want mens kon niet meer naar voren kijken of achterom. Veel succes Cambuur en Groningen! Nog op de valreep de mooiste wedstrijd van het seizoen.

Reageer
gravatar

Een alternatieve geneeskundige raadde mij aan om tegen haarroos (dandruff – Alpecin) bij gewone shampoo van Lidl wat cafeïne (puur koffiepoeder) te voegen. Het helpt! Ik heb geen roos, maar ook geen hoofdhaar meer.