Shutterstock / Cosmin Iftode / MDI

Shutterstock / Cosmin Iftode / MDI

Feyenoord pakt door en contracteert Hugo Lloris, Heung-min Son en Harry Kane

Nu Feyenoord Arne Slot uit handen van Tottenham Hotspur heeft weten te houden heeft de clubleiding besloten om direct door te pakken. Binnenkort presenteert de stadionclub hun gloednieuwe aanwinsten Hugo Lloris, Heung-min Son en Harry Kane.

“Een prachtige stap voor die jongens”, laat Feyenoord-directeur Dennis Te Kloese weten. “Iedere speler droomt van Champions League voetbal, dus dit is een heel logische vervolgstap in hun carrière.”

Mogelijk wordt de deal tussen Feyenoord en Tottenham nog verder uitgebreid. Geruchten gaan dat er vanuit Rotterdam concrete interesse is in Tottenham-voorzitter Daniel Levy. Daarnaast zal De Kuip komend seizoen omgedoopt worden tot ‘White Hart Lane 2’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *