Orange Pictures / Shutterstock

Orange Pictures / Shutterstock

Helaas: sprookje waarin Van Nistelrooij door jeugdliefde werd gedwongen om trainer te worden ten einde

Het jongensboek van Ruud van Nistelrooij is vandaag gesloten. PSV en de trainer gaan per direct uit elkaar, waarmee het sprookje waarin Van Nistelrooij door zijn jeugdliefde werd gedwongen om trainer te worden ten einde is gekomen.

“Het was ook te mooi om waar te zijn allemaal”, verzucht PSV-watcher Rik Elfrink. “Dat hij, uitgerekend hij, kind van de club, door zijn grote liefde met zachte dwang de bestuurskamer in werd geduwd en prompt zonder noemenswaardige ervaring zomaar voor de leeuwen werd gegooid als trainer van het eerste elftal. Zoiets verzint Walt Disney zelfs niet eens. Het is jammer dat we niet langer hebben mogen genieten van deze epische droom.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *