EugeneEdge/Shutterstock

EugeneEdge/Shutterstock

Geëmigreerde Barry vindt het belangrijk om Spaanse cultuur te omarmen tussen 13:00 en 15:00

De geëmigreerde Barry (44) vindt het belangrijk om de Spaanse cultuur te omarmen, specifiek tussen 13:00 en 15:00. Dat concludeert hij sinds hij een vakantiehuis onder de Spaanse zon heeft gewonnen, na mee te doen met de Nationale Postcode Loterij.

“Lokale cultuur moet je respecteren”, aldus de nog slaperige Hollander die nu eindelijk tijd voor ons heeft. “Je moet je toch een beetje aanpassen aan de gewoonten die mensen hier hebben.”

Toch gaat het nog met kleine stapjes voor Barry. Naast dat hij al zijn vrienden en familie altijd stroopwafels, hagelslag en drop laat meenemen is voor hem het avondeten ook nog altijd stipt om 18:00 uur. “Maar ik denk dat over een tijdje dat best eens kwart over zes kan zijn hoor.”

Met Postcode Loterij Premium maak je in mei kans op een vakantiehuis in Spanje t.w.v. minimaal €300.000,-, en dat voor maar € 20,-. Speel bewust 18+.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Barry bruin genoeg is geworden, blut en minstens 7 kinderen (neefjes mag ook) heeft, dan is hij natuurlijk weer welkom in Nederland. Gratis huis erbij Barry?

Reageer
gravatar

Dacht eerst de Hottentotten tentoonstelling en dan toch de Beraunautebru? Planning doe ik niet. Af en toe Top of the Pops wel de max

Reageer
gravatar

Da’s sterk. Tussen 13 en 15 uur, verzorg ik bij Hitpowerfm.nl mijn dagelijkse programma ‘Struijsvogel Politiek.
Wanneer je naar mij luistert, worden jouw winkansen vergroot (de Wet van Murphy).

Reageer