F.Eveleens / Wikimedia Commons / Studio Speld

F.Eveleens / Wikimedia Commons / Studio Speld

Feyenoord-supporters leggen alvast handdoekje en dozen vuurwerk bij de Hofpleinfontein

Vanmiddag kan Feyenoord als het in eigen stadion van Go Ahead Eagles wint voor de zestiende keer kampioen van Nederland worden. Door de verwachte drukte bij en rondom de Hofpleinfontein leggen veel supporters nu alvast een handdoekje en dozen vuurwerk neer, zodat ze, mocht het zover zijn, verzekerd zijn van een plekje én genoeg knallen.

“Wij kwamen in 2017 door wat vertraging op de weg pas wat later aan bij de fontein en toen waren eigenlijk alle plekjes al bezet. We hebben er daarom nu voor gekozen om zondag vroeg te wekker te zetten om alvast een handdoekje en wat dozen vuurwerk naast de fontein te leggen om zeker te zijn van een goede spot”, zegt de 44-jarige Feyenoord-supporter Henk. “Daarnaast heb ik ook nog stiekem wat biertjes ingegraven, want die mogen vandaag helaas niet mee.”

Niet iedereen is van plan mee te doen aan de gekte, zoals de nuchtere 64-jarige Rita uit Rotterdam. “Die fontein staat er het hele jaar en loopt heus niet weg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *