Andrey_Popov / shutterstock

Andrey_Popov / shutterstock

Man kan zijn ‘goede humeur’ nergens vinden net voordat hij wil vertrekken op reis

De 45-jarige Henk heeft een probleem. Net voordat hij wil vertrekken op reis kan hij zijn ‘goede humeur’ nergens vinden.

Het stond nog wel zo geschreven in de enthousiaste mail van het hotel: “U hoeft alleen maar een goed humeur mee te nemen, de rest regelen wij”. Toen Henk het las, dacht hij er klaarblijkelijk wat te lichtzinnig over. Die had hij nog wel ergens liggen, die had hij laatst nog gezien, dat regelt hij wel nog even op de dag van vertrek.

Spijtig genoeg is niets minder waar. Een half uur voor vertrek naar Schiphol staat Henk panikerend in zijn slaapkamer iedere lade open te trekken. De laatste keer dat hij zijn goede humeur zag was bij het vorige kampioenschap van Feyenoord. Dus eigenlijk kan het overal liggen.

Lekker in je vel zitten? Just helpt jou met je mentale en fysieke gezondheid met handige tips en apps. Check alle blogs, tips, kortingen en extra’s op de just-feel-good pagina. Just wat je nodig hebt!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *