Bron NOS

Bron NOS

Nederland plaatst zich voor ConferenceVision Songfestival

Nederland heeft zich vanavond geplaatst voor het ConferenceVision Songfestival. Het optreden van Mia en Dion was niet genoeg voor een plek in de finale van het EuroVisie Songfestival, maar Nederland zal na de winter instromen in het zangtoernooi met onder andere de nummers acht uit Hongarije en Liechtenstein.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb gisteravond uiteraard mijn tijd niet verspild aan een Europese zangwedstrijd in Liverpool, alhoewel ik mijn hart heb verpand aan de muziek van zangers die daar zijn geboren.

Ik las vanmorgen in het ochtendnieuws, dat het twee Nederlanders is gelukt laatste te worden dankzij het kattengejank van ene Mia. Gek genoeg gooide niemand een schoen in haar richting.

Reageer