Studio Speld / Shutterstock / Youtube

Studio Speld / Shutterstock / Youtube

Dat is vroeg: Roglic komt al bij ontbijt zonder ploeggenoten te zitten

Ai, dat is wel érg vroeg. De Giro d'Italia begint vanmiddag pas, maar Jumbo Visma-kopman Primoz Roglic komt zaterdagochtend bij het ontbijt al zonder ploeggenoten te zitten. Die zitten allemaal meters verderop, en gaan er zoals het er nu naar uitziet niet meer bij komen.

"Deze tactiek kon je verwachten", zegt wielercommentator Renaat Schotte van Sporza. "Jumbo-Visma wil zijn kopman zo snel mogelijk isoleren. Ja het is misschien wel een verstandige tactiek, maar moet je hem nou zien zitten." 

Roglic zelf lijkt niet onder de indruk. "That's cycling no?" Niemand hoort hem.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *