Schatzoeker vindt voor duizenden euro's aan metaaldetectoren in Gelderse Ommeren

Tomasz Guzowski / Shutterstock

Schatzoeker vindt voor duizenden euro’s aan metaaldetectoren in Gelderse Ommeren

De 49-jarige Berend Wammes heeft vandaag voor duizenden euro’s aan metaaldetectoren gevonden in het Gelderse Ommeren. Deze kostbare apparatuur wordt al decennialang gebruikt om waardevolle metalen objecten te vinden. De schatzoeker uit Apeldoorn is dolblij met zijn recentelijke vondst.

“Ik was met mijn eigen metaaldetector op zoek naar oude munten toen ik plots in een open grasveld met allemaal gaten per abuis een hoopje metaaldetectoren vond”, vertelt Wammes. “Goed in zicht, mooi aan het oppervlak. Wat een toeval dat er nog geen collega-schatzoeker op gestuit is.”

Naast de metaaldetectoren vond Wammes ook een kompas, een hele hoop spaden, broodtrommels, veldflessen met vruchtendrank en een verzameling lege Peijnenburg verpakkingen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eerst naar Manhattan, maar die campagne voor camera zicht is nu t voetbalstadion uitgelopen. Dus ja misschien zo’n klassieke calippo of cornetto, en van die eerste zo’n oranje als ik die kan vinden dan kun je meteen stoppen.

Reageer
gravatar

De Speld gaat zich steeds meer op de commerciële markt richten. Men durft het zelfs aan, om metaal te koppelen aan een koekenbakker. Nog even en wij geloven allemaal in een god.

Reageer