Schutterstock / studio speld

Schutterstock / studio speld

Collega interpreteerde ‘sprint’ verkeerd en is nu in vergaderzaal heen en weer aan het sprinten

“Ik ben alvast begonnen hoor”, puft Jesse naar de andere aanwezigen op de werkvloer. Hevig transpirerend rent hij als een bezetene van de ene kant van de vloer naar de andere kant. Jesse heeft een memo gekregen dat er een sprint plaatsvindt op zijn werk.

Terwijl zijn collega’s bij elkaar komen om een planning te maken voor de komende weken, blijft Jesse tekeergaan. “Ik begin al een beetje moe te worden, gaan jullie ook nog meedoen aan de sprint?” Geen van de collega’s geeft antwoord.

Doelen worden vastgesteld, taken worden verdeeld en een tijdpad wordt uitgestippeld. En dat allemaal terwijl Jesse zich met zijn tong op de schoenen afvraagt waarom zijn collega’s geen sportieve kleren hebben aangetrokken voor deze sprint.

Lekker met je collega’s hardlopen én tegelijkertijd netwerken? Schrijf je dan nu in voor de Zuidas Run, de grootste B-to-B hardloopwedstrijd van Nederland dwars door hét zakendistrict van Nederland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *