Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Vrouw draagt corrigerende croissant om haar postuur te verbeteren

De 28-jarige Nadine uit Alkmaar draagt sinds kort een corrigerende croissant om haar postuur te verbeteren. “Iets wat ik al jaren geleden had moeten doen”, vertelt de Alkmaarse. “Zo heb ik wel eens op advies een laptopstandaard gebruikt en op een yogabal gezeten, maar niks werkt zo goed als de croissant.”

“Vooral tijdens het werken merk je echt een wereld van verschil wanneer je in een croissant-houding zit”, vertelt Nadine terwijl ze haar croissant in kruipt en ons nog even vraagt om haar dicht te ritsen. “Schouders in je nek, ellebogen omhoog, scherm lekker dichtbij; ik zou niet anders meer kunnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *