Shutterstock / Prostock-studio

Shutterstock / Prostock-studio

Man die hard wil gaan pakt koek met Nutri-score E

Ernst wil vanavond hard gaan. Likkebaardend kijkt hij naar de verschillende soorten koek in de supermarkt. Hij reikt naar de stroopwafels. “Nutri-score E, helemaal wausa.”

“Ga ik dit echt doen?”, vraagt hij zich af. “Ja, ik ga dit echt doen.” Ernst gooit zijn armen in de lucht en maakt pompende bewegingen met zijn vuisten. “Niemand houdt me tegen! Fuck Nederland, ik ben het universum!”

Met de stroopwafels in zijn mandje loopt Ernst naar de zuivel. “Nee, man, nee dit kan niet”, prevelt hij terwijl hij een bak volle citroenkwark aanraakt. “Ook Nutri-score E. Deze winkel is de duivel.” Een kwartier lang kijkt hij naar de kwark. “Fuck it”, denkt hij dan en grijpt met één vloeiende beweging het toetje. “Vanavond ga ik harder dan hard.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *