Vadym Pastukh / Shutterstock / Instagram Jutta Leerdam

Man die al 3 jaar vunzige reacties op foto’s van Jutta Leerdam post hoopt dat Jake Paul haar teder behandelt

Een man die al drie jaar lang zeer vunzige reacties achterlaat op de social media-updates van Jutta Leerdam hoopt dat haar nieuwe vlam Jake Paul haar teder behandelt. “Jake Paul heeft de naam een bad boy te zijn”, mompelt de 51-jarige Geurten, die vorige week nog ‘kom anders maar bij mij op schoot zitten mop :eyes:’ postte naar aanleiding van een van Jutta’s foto’s op Instagram.“

Jake Paul is een vechtersbaas”, denkt Geurten terwijl hij melancholisch uit het raam tuurt. Hij heeft dan wel veertig variaties op ‘:eggplant::sweat_drops::sweat_smile:’ naar haar gestuurd, dat neemt voor hem niet weg dat anderen zijn Jutta slechts met de allerhoogste vormen van respect en tederheid moeten behandelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *