bbernard / Shutterstock

bbernard / Shutterstock

Creative ligt op bank

Op het kantoor van KlaboomX Multimedia Agency in Amsterdam is een jonge creative op de bank gaan liggen. Dit gebeurde tijdens een brainstormsessie rond het middaguur. Terwijl iedereen aan tafel zat en aantekeningen maakte op de laptop, liep de creative naar een bank in de hoek en ging hij languit liggen. Hij vouwde zijn handen achter zijn hoofd en zuchtte tevreden.

Ooggetuigen bevestigen dat ze een creative op de bank hebben zien liggen en dat hij tegelijkertijd bleef deelnemen aan de brainstorm. Het is nog onduidelijk wat zijn beweegredenen zijn en wanneer de man van plan is weer van de bank te komen. Dit wordt niet onderzocht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *