wavebreakmedia / shutterstock

wavebreakmedia / shutterstock

Janneke wil haar baas graag ontlasten en werkt 120 uur per week

‘Als baas ben je al snel overwerkt’

Janneke is extreem begaan met haar baas en werkt daarom met liefde 120 uur per week. “Je hoort tegenwoordig steeds vaker over mensen die overwerkt zijn enzo, en dat zou ik mijn baas nooit toewensen”, zegt Janneke. “Daarom zet ik met liefde een stapje extra, in de vorm van in de avonden en in het weekend doorwerken. Je moet er toch niet aan denken dat mijn lieve baas straks ziek thuis zit omdat ze te hard heeft gewerkt? Denk ook eens aan haar kindjes, denk ik dan.”

Jannekes baas is blij met haar inzet. “Ja, echt een topper, Johanna. O, Janneke, pardon. Ja, daar hoor je niet zo vaak iets van, ze is een beetje stil, maar het lijkt me een prima werkkracht hoor.”

Lekker in je vel zitten? Just helpt jou met je mentale en fysieke gezondheid met handige tips en apps. Check alle blogs, tips, kortingen en extra’s op de just-feel-good pagina. Just wat je nodig hebt!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *