Pro Shots / Stanley Gontha

Pro Shots / Stanley Gontha

Ajax protesteert bij KNVB: ‘Waarom zijn gifbekers op het veld wel toegestaan?’

Ajax heeft vandaag een brief gestuurd naar de KNVB waarin de club zijn beklag doet over de gang van zaken rond de topper tegen PSV. “Bij een miezerig bekertje wordt de wedstrijd stilgelegd, maar kennelijk is een gigantische gifbeker wél toegestaan”, valt te lezen in de aangetekende brief.

De Amsterdamse club vindt het ‘hoogst merkwaardig’ dat arbitrage, duizenden supporters én de bond gewoonweg toekeken hoe Ajax duidelijk zichtbaar een enorme gifbeker gepresenteerd kreeg, deze aan de lippen zette en terwijl niemand ingreep er gulzig slokken uit nam. De club is van mening dat het seizoen op z’n minst stilgelegd had moeten worden en vindt dat er sprake is van ‘een patroon’. “Het is niet voor het eerst dit seizoen dat we bij Ajax te maken krijgen met zo’n gifbeker. Eigenlijk is het in iedere topwedstrijd wel raak”, klagen de Amsterdammers in de brief.

“Meten met twee maten”, noemt de nummer drie van de Eredivisie het. “En dan hebben we het over hele grote maten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iemand die Ajax serieus neemt bij haar klagen, is dommer dan de meest domme Feyenoord-supporter.

Reageer