Studio speld

Studio speld

Strava business introduceert functie die bijhoudt hoeveel loopjes naar de koffieautomaat je hebt gemaakt

Strava business komt met een leuke nieuwe functionaliteit: de activiteit ‘office hike’. De optie geeft je een zeer precies inzicht in hoeveel loopjes je naar het koffieapparaat maakt.

Julie was een van de eerste gebruikers van de nieuwe functie en kan nu al niet meer zonder: “Het werkt heel motiverend. Kijk: vandaag 36 activiteiten. Veertien loopjes naar het koffieapparaat, maar ook elf naar het toilet, dat is bijvoorbeeld al drie meer dan gisteren. Dat ga ik denk ik morgen wel voelen in de spiertjes, haha.”

Strava business houdt niet alleen de routes van je loopjes bij, maar geeft je ook inzicht in snelheid, en hoeveel calorieën je verbrandt op een werkdag. Strava werkt zelfs aan een update waarmee je ook je collega’s kunt aftroeven in de hoeveelheid tijd die je bij het koffieapparaat of op het toilet spendeert.

Sporten doe je toch lekkerder buiten. Dus wil je lekker met je collega’s hardlopen én tegelijkertijd netwerken? Schrijf je dan nu in voor de Zuidas Run, de grootste B-to-B hardloopwedstrijd van Nederland dwars door hét zakendistrict van Nederland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *