Mladen Mitrinovic / Shutterstock

Mladen Mitrinovic / Shutterstock

Henk (69) over Rotterdam Marathon: ‘Tot nu toe gaat-ie lekker’

Al de hele week regent het anekdotes over de Rotterdam Marathon. De één liep hem voor het eerst, de ander scherpte zijn persoonlijk record aan tot onder de drie uur. Vandaag doet ook Henk (69) zijn verhaal over de marathon. "Tot nu toe gaat-ie lekker."

"Al die mensen, al die aanmoedigingen, het is echt ongekend", zegt Henk. "Ze dragen je naar de finish. Vooral zondag was het echt een drukte van jewelste."

Henk was nog niet vaak in Rotterdam geweest, en zegt te hebben genoten van alle bezienswaardigheden. "Het begon natuurlijk met Lee Towers. Kippenvel. 'You'll never walk alone' zong die volgens mij,  ik weet nog steeds niet precies wat dat betekent maar ik heb hem nog steeds in mijn hoofd. En natuurlijk de Erasmusbrug hè. Daar kom ik straks volgens mij nog een keer langs."

Als het aan Henk ligt doet hij volgend jaar weer mee. "Ik vind het nu al een onvergetelijke ervaring."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *