Tupungato / Shutterstock

Tupungato / Shutterstock

5 tips om er goed uit te blijven zien terwijl je moet sprinten om de trein te halen

Hoe vervelend is het als je net helemaal je mooie nieuwe sneakers hebt aangetrokken, je haren strak gestijld hebt en je dan toch nog moet sprinten om de trein te halen? Hier zijn 5 tips om er ondanks je abrupte haast toch nog goed uit te blijven zien.

1. Pak je OV-chipkaart alvast uit je portemonnee om je haar mee te kammen
Door je OV-chipkaart alvast uit je portemonnee te halen bespaar je een hoop tijd bij het in- en uitchecken. Terwijl je de longen uit je lijf sprint kun je de lange kant van je OV-chipkaart gebruiken om je scheiding nog even recht te kammen.

2. Gooi een flesje water over je shirt zodat je zweetplekken minder opvallen
Grote natte kringen rond je oksels kunnen een sterk gevoel van schaamte opwekken. Zorg dat je altijd een flesje water bij je hebt dat je over je shirt heen kunt gooien. Zo vallen je zweetplekken minder op. Je kunt hier eventueel bij roepen ’ah nee, wat een pech, m’n hele shirt is helemaal nat!”

3. Haal niet nog even snel een kipburger bij de Smullers maar een kurkumashotje bij de AH To Go
Op het station is het heel verleidelijk om nog even een vette hap uit de muur van de Smullers te trekken. Dit kan er wel voor zorgen dat er burgersaus op je kleding komt. Kies deze keer voor een kurkumashotje bij de AH To Go. Minder kans op lekken en bovendien gezonder.

4. Oefen op je catwalk-sprint
Wanneer je aan het sprinten bent om de trein te halen kun je snel buiten adem raken. Dit zorgt veelal voor een vermoeide en uitgebluste uitstraling. Zorg dat je oefent op je catwalk-sprint. Dat is een vorm van elegant sprinten. Zo kun jij tijdens het sprinten weer de blits maken en ben je een lustobject voor je medepassagiers. Yeah!

5. Check in de ruiten van de bijna vertrekkende trein nog even je look
Als je op het perron aangekomen bent pers je een allerlaatste sprintje eruit om vlak voordat de deuren sluiten nog de trein binnen te vallen. Zorg dat je vlak voor dat moment in de reflectie van de treinruiten nog even een laatste blik werpt op je nog steeds fabuleuze look.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Enkele correcties. Neem mij mijn impertinentie niet al te kwalijk.

1. Een zakkammetje meenemen.
2. Koop onderweg geen bronwater, neem van thuis kraanwater mee.
3. Onderweg geen eten en drinken kopen.
4. Op tijd van huis vertrekken.
5. Bij een zakkammetje wordt vaak een zakspiegeltje geleverd.

Reageer
gravatar

Een cat walk is een smalle loopplank omringt door toeschouwers. De loopplank is echter tekort voor sprints.