.

.

Ruzie met aannemer vriendelijk opgelost met kopje koffie in rechtszaal

Een flink uit de hand gelopen ruzie tussen de 28-jarige Bart uit Amstelveen en een aannemer is zojuist, tijdens een kort geding, vriendelijk opgelost met een kopje koffie in de rechtszaal. Dat liet een bekende rechtbankjournalist zojuist weten via haar Twitter-account.

“Knap dat beide partijen die eerst elkaar in de haren vlogen het toch uit de lucht hebben kunnen halen door simpelweg even een bakkie te doen in de rechtszaal”, zegt de rechtbankjournalist. “Je moet toch niet denken aan wat voor ellende het allemaal nog meer had kunnen opleveren als iemand dit anders had willen oplossen.”

De zaak ging volgens de journalist ook wel erg diep in op de materie. “Zo was er gesteggel over een steunmuur die verkeerd geplaatst was. De aannemer vond het woord steunmuur ook maar subjectief. Waar de ene muur steun aan kan hebben, geeft voor de andere juist geen steun, vond de aannemer.”

Verder was de journalist ook verbaasd over het feit van het afwezig zijn van een leger aan advocaten. “Maar die kan Bart waarschijnlijk ook niet betalen met zo’n dure verbouwing.”

Potentiële conflicten liggen altijd op de loer. Daarom is een rechtsbijstandverzekering bij ARAG erg handig en vaak financieel voordelig. Met ARAG kan je op het recht vertrouwen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

frose lakei van upgradius schets richt lijn, secunda opinision c’est commercie aussi, par le revenue sustained managed ownomy, d ne pas pour la incapacitee mais le souvie laight du suis conduit par le revenue, is dat duidelijker?

Reageer