Youtube / NOS Sport

Youtube / NOS Sport

Peter Bosz belt naar Ajax om aan te geven ‘dat Ajax hem mag bellen’

Peter Bosz heeft gisteren naar Ajax gebeld om aan te geven “dat Ajax hem mag bellen”, zo vertelde de voetbaltrainer vandaag in praatprogramma Koffietijd. Bosz, die inmiddels ongeveer een half jaar zonder club zit, wilde verder niet al te diep ingaan op de situatie. “Joh, ik heb aangegeven dat ze me mogen bellen, meer niet. Ik snap heel goed dat ze bij Ajax ook wat anders aan hun hoofd hebben. Ik wil alleen zeggen: bellen mag, altijd.”

“Ik wil best met ze praten, telefonisch of face to face, dat maakt mij niet uit”, zei de trainer bovendien op maandagmiddag toen hij toevallig te gast was bij Eigen huis & tuin: Lekker leven. “Dat heb ik ook aangegeven in een telefoontje richting Edwin van der Sar. Daar moet je verder niet al te veel achter zoeken, ik wil gewoon laten weten dat ze mij altijd mogen benaderen.”

Bosz, die gisteren ook kort te zien was in tv-programma Tommy Teleshopping, houdt zijn opties de komende tijd open. “Ik heb nog geen idee wat ik hierna ga doen. Het staat allemaal nog niet vast, maar dat heb ik Ajax vanochtend ook per voicemail laten weten. Praten kan geen kwaad, in ieder geval.”

Wil jij ook makkelijker over de kasseitjes vliegen tijdens het wielrennen? In samenwerking met Tour de Tietema ontwikkelden we een ultralicht carbonshirt dat 2 gram lichter is dan ieder ander wielershirt! Bestel ‘m hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *