RVD

RVD

Unieke money mindset: deze guy vergaarde miljoenen en luxe tripjes zonder crypto investering

Tussen alle wauwelende crypto-blaaskaken op social media, is deze guy iemand met een unieke money mindset. Hij vergaarde de afgelopen tien jaar namelijk miljoenen euro’s en talloze luxe tripjes zonder investering in crypto. Legend.

Blauwe enveloppen deren hem niet, zijn vrouw draagt colliers van een miljoen en hij wordt regelmatig vastgelegd met zijn plezierjacht. Toch is het de 55-jarige miljonair allemaal niet aan komen waaien. Een out-of-body experience, een kritische partner die hem en public “beetje dom’' noemde, en jaarlijks dwangmatig koekhappen onder grootse druk. De weg naar zijn stacks was hobbelig, maar het heeft hem geen windeieren gelegd.

Wie hoopt op een cursus van deze guy heeft pech. Hij is alleen bereid om zijn eigen dochter te laten profiteren van zijn opgedane kennis en unieke money mindset.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Juist in deze tijd dat de Zoon des Heere voor de mensheid Zijn Kruis moet dragen, moeten wij de door de Almachtige Heere aangestelde Koning en zijn gezin extra nederig bejegenen.
Laten we samen bidden voor hun welzijn en voor de bekering van de liederlijke lasteraars onder zijn onderdanen.

Reageer
gravatar

Ik vertaal en verbeter de titel voor de Taalnasi Gorengs in gebruikelijk Nederlands.

Unieke geld-obsessie: deze man maakte luxueuze tochtjes en vergaarde miljoenen euro’s zonder investering in elektronische piramidespellen.