Naydiënne Bonifacio / StudioSpeld

Naydiënne Bonifacio / StudioSpeld

Dit zijn de 5 nieuwe boeken van Boer Boris

Al meer dan tien jaar verschijnen de boeken van Boer Boris. Onder kinderen zijn ze mateloos populair. Nu de boerensector zo onder druk staat besloten de makers geheel in de tijdgeest een nieuwe reeks te maken. Dit zijn de nieuwe titels.

1. Boer Boris wordt gedwongen uitgekocht
In dit boekje denkt Boer Boris na over wat hij later wil worden. Wat gaat Boer Boris doen? Wordt hij Bakker Boris? Brandweerman Boris? Buikspreker Boris?

Naydiënne Bonifacio / StudioSpeld

2. Boer Boris op de stoep bij de minister
In dit prentenboek gaat Boer Boris op bezoek bij het huis van de minister van Klimaat. Als bedankje neemt hij een mandje met zijn beste fruit mee. Wat is jouw lievelingsfruit?

Naydiënne Bonifacio / StudioSpeld

3. Boer Boris en de boeren die verhaal komen halen
De vriendjes van Boer Boris zijn boos. Boris zou iets in de krant hebben gezegd. Daar zijn ze het niet mee eens. Hoe komen ze hier samen uit?

Naydiënne Bonifacio / StudioSpeld

4. Boer Boris en de agri-reus
In dit boekje ontmoet Boer Boris de agri-reus. Eerst is Boer Boris een beetje bang voor de grote agri-reus, maar uiteindelijk worden ze beste vriendjes. Agri-reus neemt het altijd op voor Boer Boris, en hij moedigt hem aan om op te komen voor zichzelf.

Naydiënne Bonifacio / StudioSpeld

5. Boer Boris en de Rabobank
Boer Boris gaat op avontuur naar de grote stad. Daar krijgt hij van een aardige meneer met een stropdas een grote zak geld om nog meer varkens en koeien in zijn kleine boerderijtje te stoppen.

Naydiënne Bonifacio / StudioSpeld


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik moet maar weer wat WOB procedures starten om geld binnen te harken om deze humor verboden te krijgen via met het geld van de WOB procedures gefinancierde rechtzaken.

Ik zal niet stoppen voor ik alles verboden heb!

Reageer
gravatar

Boer Boris was ook gelukkig met hesp, toen dronk hij er een glas Artios bij en op de bodem was een wesp, gelukkig die wesp na aanraking zo van mond op de grond, toen zocht het minder weg in het bos en trof hij de eiken processie rups, gelukkig was 1 doeltreffer genoeg. Toen ging hij naar de camping en raakte duizelig van de glamping. Hij zag geen tafeltennistafel en toen had Boer Boris nog 1x een kans, en zat in de stad aan een warme tafel met een uitstekende wafel, en hij hoorde drums, zag een korte evocatie. Reactie, plan, begin zo kon hij het droog houden, al was het regen die dag van eind tot begin.

Reageer
gravatar

Om voor het slapen gaan voor te lezen aan de kleintjes.

Boer Boris heeft een flinke boerderij
Daar hoort protesteren op snelwegen bij
Hij geniet van de ammoniak op zijn land
En zijn varkensstal is volledig afgebrand

Boer Boris heeft een flinke boerderij
Daar hoort liefde voor Yvon Jaspers bij
Maar hij haat Christianne van der Wal
Die hij op TikTop beslist mores leren zal

Reageer