Leszek Glasner / shutterstock

Leszek Glasner / shutterstock

5 vrienden-vervangers voor als je iedereen kwijt bent op een festival

Je bent al je vrienden kwijt op een festival maar je moet nog minstens 9 uur lang door: wat doe je? Met wie ga je nu hangen? Hier zijn vijf vrienden-vervangers:

1. De mensen achter de bar

De mensen achter de bar zijn altijd erg vriendelijk ingesteld, dus als jij 9 uur lang met ze wil hangen, kan dat gewoon! Wel genoeg muntjes meenemen en ook weer op tijd aan de kant gaan zodat anderen ook kunnen bestellen. Verder gewoon constant je levensverhaal vertellen!

2. De dj

De dj heeft vast wel zin om tijdens zijn set met jouw even een babbeltje te maken en wat geopolitieke kwesties op te lossen. Kan je niet backstage? Schreeuw dan vooraan op de dansvloer hard genoeg naar hem.

3. Dat ene groepje 50-plussers op het festival

Ben je echt lang je vrienden kwijt? Dan is het groepje 50-plussers een goed alternatief. Zij kunnen je alles vertellen over raven in de jaren 80 en hoe het is om in een koophuis te wonen. Leuk en leerzaam!

4. Een man met een bretels-shirt

Als je je vrienden kwijt bent en je telefoon leeg is en je ook geen meeting point hebt afgesproken, is er nog maar een laatste hoop: de man in het bretels-shirt. Hij heeft een soort shirt aan waar de bretels als versiering op hangen, zonder daadwerkelijk functioneel te zijn. Niemand lacht de man openlijk uit om zijn shirt, maar het wordt hem wel een beetje kwalijk genomen dat hij uitgerekend dit shirt heeft aangetrokken. Niemand is zo eenzaam als de man in het bretels-shirt. NIemand staat zó open om met jou te hangen als de man in het bretels-shirt.

5. Het groepje prullenbakken

Mocht echt niemand van bovenstaande tijd en zin hebben om met jou op te trekken, probeer dan eens aan te haken bij een groepje prullenbakken. Je kan er in ieder geval je verhaal kwijt.

Op 27 mei 2023 is het weer zover; Pleinvrees Festival op de NDSM-werf in Amsterdam. Check de gehele line-up hier en scoor snel je tickets voordat het uitverkocht is. Deze editie wil je niet missen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

6. Een bord HOY-worsten.
Niemand zo ontvankelijk voor een goed gesprek als een bord gevuld met HOY-worsten. In feite wordt alles wat er uit je mond komt geslikt. Ook kots wordt gezien als prima toevoeging (saus, red.)

Reageer