NOS / Prostock-studio - Shutterstock

NOS / Prostock-studio - Shutterstock

Scotch & Soda maakt doorstart: identiteitscrisis afgewend voor Freek (31) uit Utrecht

Na maanden van financiële problemen heeft kledingmerk Scotch & Soda een doorstart aangekondigd. Hoewel het nieuws voor veel werknemers een opluchting is, lijkt het erop dat de grootste winnaar van de doorstart niemand minder is dan de 31-jarige Freek uit Utrecht. Voor hem is er namelijk op het nippertje een identiteitscrisis afgewend.

“Pfff haha”, aldus een opgeluchte Freek. Meer krijgt hij nog even niet uit zijn strot na het nieuws van de doorstart. “Het was al jaren het enige dat ik droeg: Scotch & Soda. Voelde lekker hip en tof en Amsterdams. Op een gegeven moment haalde ik ook mijn sokken louter bij Scotch. Mijn navelpluis is waarschijnlijk 99 procent Scotch & Soda. Ik ga niet liegen, er was paniek. Ik heb een paar haren uit mijn hoofd getrokken. En ik heb op fora gezeten waar mensen zichzelf papercuts gaven met bewaarde kledingtags.”

Zover is het voor Freek dus niet gekomen, maar het scheelde niet veel. “Mijn identiteit blijft behouden. Vijftig procent Scotch, vijftig procent Soda, honderd procent Freek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Utrechtse eenendertig jarige Freek is riskant bezig, Wie drinkt er nu vrijwillig Scotch (whisky uit Schotland) met soda (natriumcarbonaat)?
Doodzonde om de werking het klassieke schoonmaakmiddel soda te verpesten met schotse whisky.

Reageer