NOS

NOS

Hoekstra ziet raakvlakken tussen CDA en BBB: ‘Wij waren ooit ook grote partij’

Wopke Hoekstra heeft naar aanleiding van zijn overleg met Caroline van der Plas laten weten duidelijke raakvlakken te zien tussen het CDA en de BBB. “Wij waren ooit namelijk ook een grote partij”, legt Hoekstra uit.

“Als ik kijk naar de BBB, zie ik gelijkenissen met ons. Tenminste, met wie wij ooit waren”, vervolgt Hoekstra. “Wij hebben ook ooit bovenaan gestaan in de peilingen, hebben vroeger ook het vertrouwen gehad van de kiezer en kregen ook ontzettend veel stemmen buiten de steden. Zo zie je maar: we hebben meer gemeen dan we denken.”

Hoekstra erkent dat er ook verschillen zijn, zoals de populariteit van de partij en het aantal stemmen, maar wil daar ‘liever niet al te lang bij stilstaan’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zoals vaak gedacht komt het verlies van de CDA niet door het godgezegende partijprogramma, maar omdat steeds meer vroegere stemmers op de CDA niet meer geloven dat het programma door god is gezegend.

gravatar

Mijn Staatkundig Gereformeerde Partij is wel door de Heere gezegend, zij het minder dan vroeger nu er helaas vrouwen op onze kieslijsten moeten staan.

Bekeer u tot het enige ware geloof en stem op mijn SGP!