Alexandros Michailidis / Shutterstock / StudioSpeld

Alexandros Michailidis / Shutterstock / StudioSpeld

D66 lijmt zich vast aan afspraak

D66 heeft zich vandaag in Den Haag vastgelijmd aan een eerder gemaakte afspraak. Het gaat om de afspraak om de stikstofuitstoot voor 2030 met vijftig procent te verminderen. De politieke partij wil hiermee aandacht vragen voor het uitvoeren van het afgesproken stikstofbeleid.

De actie wordt niet overal met gejuich ontvangen. “Prima als je de activist wil uithangen in dit land, maar dan moet ik er geen last van hebben. En dat is nu natuurlijk niet het geval”, laat een BBB-politica weten.

De VVD heeft inmiddels aangegeven dit soort acties ‘keihard aan te willen pakken’. De daders zullen volgens de partij zo hard mogelijk gestraft worden: “Jezelf zomaar aan een afspraak vastklampen, dat doen we niet in dit land.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

DIT IS ONS KROONJUWEEL JA. HET INTERSSEERT ME GEEN REET WAT BURGERTJES EN BOERTJES ERVAN VAN VINDEN JA. WIE ZIJN TOCH DIE MENSEN???

Reageer
gravatar

Ach, daar hebben weer een lijder aan CLD (DSM-5: Capital Letter Disease).
Meneer S. Kaag, als je even belt, maak ik een plaatsje vrij op de divan. Als u ook verlost wil worden van NS (DSM-5: Near-Sightedness) moet u een dubbel-consult aanvragen.

gravatar

Sigrid kan desgewenst ook op ons politiebureau acte de présence geven;

voor verlate baby-boomers met een superioteitscomplex hebben mijn collega’s immer een detentieplekje vrij.