astarot / shutterstock

astarot / shutterstock

Man die als 18-jarige begon met raven baalt van alle 18-jarigen in de club

De 30-jarige Hugo uit Amsterdam heeft steeds meer last van terugkerende ergernis tijdens het uitgaan. De man die zelf als 18-jarige begon met raven baalt van alle 18-jarigen in de club. De nachtreporter, die zelf ook 18 was toen hij voor het eerst naar een feestje ging, sprak met hem.

“Die kids worden steeds jonger”, zegt Hugo, die zich als 18-jarige ergerde aan fossielen van 28 jaar en ouder in de club. “Wat doen ze hier in godsnaam? Ik zeg: laat ze eerst drie jaar ergens anders clubervaring opdoen voordat ze de club in mogen. Anders is het sfeerverlagend joh.”

Hugo kijkt geïrriteerd om zich heen naar een groepje 18-jarigen die lekker losgaan met zonnebrillen op binnen. “Ja vroeger hadden wij ook zonnebrillen op in de club, maar dat was een andere tijd weet je wel. Ik bedoel mensen van mijn leeftijd doen dat gewoon niet meer.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij maken bezwaar tegen de term “Gesponsord”! Dit artikel is reclame. De redactie van de De Speld kent kennelijk niet het verschil sponsoren en reclameren.

Uw Overheid
De Reclame en Sponsor Autoriteit (R&SA)

Reageer
gravatar

Raven:

De raaf is de grootste vogel uit de familie van de kraaien.
Lengte: 56 tot 78 cm (Volwassen)
Levensduur: 10 tot 15 jaar (In het wild)
Spanwijdte: 100 tot 150 cm (Volwassen)
Wetenschappelijke naam: Corvus corax
Gewicht: 0,69 tot 2 kg
Niet bedreigd (toenemend)

Bron Wkipedia

Reageer