kipgodi / Shutterstock

kipgodi / Shutterstock

MISSELIJKMAKEND en ZIEK: dit KIND wordt al BIJ DE BEVALLING geconfronteerd met EEN VAGINA!

Stop seksualisering van ongeboren kinderen!

Dit land is helemaal gek geworden. KINDEREN worden al BIJ DE BEVALLING geconfronteerd met EEN VAGINA! Het is MISSELIJKMAKEND, ZIEK en ABSURD dat het in een land als NEDERLAND kan gebeuren! STOP de seksualisering van ONGEBOREN kinderen!

Al voor de WEERLOZE eicel BEVRUCHT is, reist de helft van de TOEKOMSTIGE BABY in de vorm van een ZAADCEL door een PENIS. STOP DEZE WAANZIN. NU!

PIEPKLEINE embryo’s zitten al vanaf DE CONCEPTIE in EILEIDERS. Er zijn ouders die hun kinderen NAAKT geboren laten worden. Waar eindigt deze WOKE PROPAGANDA?!

Moeten we allemaal maar doen alsof dit NORMAAL is? Een kind dat NOG NIET EENS GEBOREN IS en dan al IN EEN BAARMOEDER zit! Is dat waar we heen willen in dit land? Hoe zou JIJ het vinden als JOUW KIND zo jong al een BLOTE VROUWENBORST aan zich OPGEDRONGEN krijgt! KOM IN VERZET!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Schijnt in de natuur ook te gebeuren. Je zou bijna denken dat mensen ook beesten zijn. Lees de reacties maar eens.

Reageer
gravatar

Ik vind naaien van een zwangere vrouw lekker, omdat het de enige legale mogelijkheid is om een kleintje seksueel te benaderen.

Overigens vlak na de bevalling wordt zwangere vrouwen ook vaak genaaid. Niet door mij, maar door een verloskundige met naald en draad.

Reageer
gravatar

De hoofdletterziekte sloeg toe. Door deze psychiatrische ziekte (volgens DSM-5 CLI CAPITAL LETTER ILLNESS) gaan schrijvers, in dit geval Jaap, Josefien en Bas, zich te buiten aan het vergroten vanletters van meerdere woorden waarop ze nadrukkelijk nadruk willen leggen.

CLI is voor veel lezers een zeer irritant gebruik. Dat heeft ook een voordeel. Deze de hoofdletterziekte veroorzaakt naast CLI-lijders ook indirect meer patiënten op mijn divan.

Reageer
gravatar

Mevrouw Hersenkraker, ik ben het niet eens met uw interpretatie van het betreffend deel in DSM-5. CLI is vooral het gevolg van het pogen om ONZIN belangrijk te maken.

U kunt proberen wat u wilt om de lijders te genezen, maar CLI is ongeneeslijk gebleken volgens een recente onderzoekspublicatie in het vakblad Psychatric Letters.