Alexander Khitrov / Shutterstock

Alexander Khitrov / Shutterstock

Noord-Korea test wasverzachter

“4 sterren van onze Grote Leider voor de Grote Wasverzachter Robijn”

Noord-Korea heeft vannacht een consumententest uitgevoerd. Volgens nog onbevestigde berichten van de Zuid-Koreaanse inlichtingendiensten heeft het Stalinistische regime in het diepste geheim vier verschillende soorten wasverzachter getest. Het spul is uiteindelijk terechtgekomen in de Japanse zee, zonder slachtoffers te maken.

Het is al de vierde keer in korte tijd dat het gesloten land een producttest uitvoert. De afgelopen weken testte Noord-Korea ook al pokon, autoverzekeringen en chocopasta. De VN-veiligheidsraad zal vanmiddag in spoedzitting bijeenkomen. Volgens de leden van de Veiligheidsraad moet de wereld met alle mogelijke middelen voorkomen dat de schurkenstaat over zachte kleding en textiel kan beschikken.

Japan heeft Noord-Korea al officieel gewaarschuwd, omdat het geen schuim op haar stranden wil krijgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij vinden dat toch meer een taak voor de Chinezen van Xi, de uitvinders van vuurwerk en de grootste vuurwerkmakers van de wereld.

Ministerie van Gezondheid en Hygiëne
in samenwerking met de Brandwondenstichting

gravatar

Oompie Generaal,

Kun jij alsjijblieft jouw gezag misschien aanwenden om die spleetogen het onderschijt tussen ‘mijn en dijn’ duidelijk te maken? Jouw trackrecord zal jou ongetwijfeld voor jou uit snellen!