Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Artist impression laat zien hoe nieuwe woonwijk er na 3 jaar uitziet

Artist impressions van nieuwbouwprojecten geven meestal een goed beeld van hoe de wijk er direct na oplevering uitziet, maar voor de situatie een paar jaar later zijn ze minder bruikbaar. Daar hebben de opdrachtgevers van deze nieuwe woonwijk rekening mee gehouden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een 4 voor de moeite of zelfs dat niet? Had even AI gebruikt, dan had je het typisch Nederlands weer kunnen maken, alles vol kunnen prakken met autos, die boompjes kunnen halveren (3 jaar zei je, dit lijkt meer op 10 jaar), afsnijpaadjes en bandensporen over het gras met glasscherven erbij en dan dat balkon volgooien met oud kinderspeelgoed en (niet verder lezen als je een zwakke maag hebt) over de leuning wat racefiets-broekjes. Oh en vergeet de bruine “ijspegels” aan de bovenkanten van de gevels niet, want ze zijn de overhangende randjes weer eens vergeten.
Dat vuilnis en graffiti komen altijd pas na een jaar of 10.

Reageer