NOS

NOS

CDA onthult nieuw beleid: ‘Wat BBB zegt’

Met de verkiezingsuitslag in het achterhoofd heeft CDA-leider Wopke Hoekstra een grote koerswijziging aangekondigd. Het nieuwe beleid van zijn partij is, in de woorden van Hoekstra zelf: “Wat BBB zegt.”

“We luisteren altijd naar de kiezer en de kiezer heeft ditmaal een duidelijk signaal gegeven: dat ze precies willen wat de BoerBurgerBeweging zegt. Als BBB voor een andere stikstofaanpak is, dan zijn wij dat ook”, zegt Hoekstra. “We kunnen onze ogen niet sluiten voor wat er aan de hand is. Daarom beloven we aan onze CDA-stemmers dat we er álles, maar dan ook alles aan zullen doen om met ons beleid de BoerBurgerBeweging zo goed mogelijk te imiteren. Ze hebben namelijk niet voor niets op ons gestemd. Mark my words: als BBB ‘A’ zegt, zeggen wij ‘BBB’.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ineens heb je het weer, onrust in voorziening. tegelijkertijd en tweeledig, ik wil hier klip en klaar drie punten maken, niet om de twee jaar, das nuttig, niets om niet, niet om niet (wiskunde, die ik nu zelf ook niet meer begrijp).

Reageer
gravatar

Met brandende fakkels aan de deur, want dat is de grote trend. Vergeet ook niet een knokploeg met zwaar vuurwerk uit te nodigen om politieagenten en hun voertuigen te beschadigen.

gravatar

Ligt aan je standpunt.
Voor:
Boeren Bashen Bestuurders
Behoorlijk Binnenlands Bestuur
Tegen:
Bosbranden Binnenkort geBruikelijk
Biodiversiteit Binnenkort Beperkt

gravatar

Het verlies van de CDA is volkomen de schuld van hun bestuur, politici en leden. Gewoonweg te weinig gebeden om een sterke afname van bezoekers aan hun clubhuizen, ook wel bekend als katholieke en hervormde kerken, te voorkomen.

CDA’ers neem een voorbeeld aan de SGP waarvan het aantal gelovigen en dus ook hun kiezers altijd stabiel blijft

Reageer
gravatar

“Het verlies van de CDA is volkomen de schuld van hun bestuur, politici en leden”

moet zijn:

“Het verlies van de CDA is volledig de schuld van haar bestuur, haar politici en haar leden.”

Onze excuses voor het ongemak.