Odessa25 / Gints Ivuskans / Shutterstock

Odessa25 / Gints Ivuskans / Shutterstock

Rutte gaat tot na de verkiezingen het klooster in zodat hij met niemand hoeft te praten

VVD-leider Mark Rutte gaat de komende dagen het klooster in. Dat liet de premier vandaag weten in een persbericht. Reden hiervoor is dat hij op deze manier met niemand hoeft te praten.

“Iedereen is welkom om mij daar te ontmoeten hoor. Misschien dat er wel boeren, toeslagenouders of relevante oppositieleden zijn of komen naar dat klooster, maar we mogen daar niet met elkaar praten”, zegt Rutte. “Dus we kunnen elkaar wel ontmoeten, niet in gesprek met elkaar gaan.”

Op social media heeft Rutte een oproep gedaan of de uitzending van Vandaag Inside maandag in het klooster opgenomen kan worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het bevalt me dat de heer Rutte een weg van geloof en verzoening wil zoeken. De fraters zullen hem hartelijk ontvangen en ook een ongevaarlijke positie zetten. Hij wordt hoofd excuusbrieven, want dat is echt monnikenwerk en hij schijnt het wel leuk te vinden.

Reageer
gravatar

Zuster Rita,
Zou u tot de H. Rita, patroonheilige voor de hopeloze gevallen willen bidden voor onze Mark?
Wij waarderen uw goede werk en hopen dat het ook lukt om ons te helpen.

Pieter

gravatar

Ze zeggen dat de Heer diep in mijn ziel kan kijken, maar ik heb daar geen actieve herinnering aan. Naar mijn beste weten heb ik alleen een ouwe Nokia en daar mag de Heer best in kijken.

Reageer
gravatar

Rutte heeft zich teruggetrokken in de abdij van de orde van de Dementianen. De kloosterorde is opgericht door de Heilige Dementius die gekend werd door zijn geheugenverlies bij vragen die Hem ongelegen kwamen.

Reageer