Partij tegen de Burger: ‘Weg met voorzieningen’

De Partij tegen de Burger is in Ursem. Een miserabel gehucht waar kennelijk nog steeds mensen wonen. De mensen hier voelen zich verlaten door de overheid. Terecht, maar ons werk is nog lang niet af.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Het is niet uit te leggen dat er in de randstad nog wel werkend openbaar vervoer is. Openbaar vervoer moet in het hele land worden opgeheven. Iedereen moet het recht hebben om de rode lichtjes aan te zien geven dat hun trein en bus niet rijden!

• Reageer
gravatar

Ik ben het met het programma van deze partij eens, dat de gasbron in Groningen wagenwijd moet worden opengedraaid, zodat op de duur in heel Nederland en in een deel van Duitsland aardbevingen flink huis houden, zodat niemand nog een volwaardig huis houdt.

• Reageer