Partij tegen de Burger: ‘Weg met voorzieningen’

De Partij tegen de Burger is in Ursem. Een miserabel gehucht waar kennelijk nog steeds mensen wonen. De mensen hier voelen zich verlaten door de overheid. Terecht, maar ons werk is nog lang niet af.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aha la derrieur dans no velodrome. Pihziezevlieguh kijk asun geschrokken teddybeer. We gaan naar eerder een kantig bekleed bloemstuk vsn een witte auto kruising, met of zonder richtingsgevoel weer verder met of zonder huis geen werk. Ca va? Ca va aussi. Uitslagio.

Reageer
gravatar

Pardon excusez moi dematologisch blexit sunlight zonlicht, ja niet wrijven, tafellaken met goed opgesteld servies, uitstekend. Ja iets wel tegendeinsend.

Reageer
gravatar

Partij Voor Vormgeving al bezet? Mag Dion Graus zijn smoking al aan? Beste nieuwslezer, bedant voor uw doorgaans goede stem, ja vehoord kon niet matchen. Hay fever grass out of pheasant, weinig denk ik. Onverwacht eigen bluswater eerst, meteen geoefend weet nog niet of t helpt of afbraakt of afbreekt beter stellig duidelijk salmon sermon zunlight iemand misschien? Wimpels ga u goed, zit of ligu? Ken u van tafel? Mevrouw dat ik u zo koud dooien zag. Knipperlicht pijlen haaientanden op weg markeergezien. Ja stop u maar, disnixier ih ja de bandjes 1 blauw rechts en rood bruustig geel streeo water allemaal gord, duidelijk vuur rook bergasfalt nadenken compexiteit gletsjer water azure geluidmotorisch xematologisch gezien zeg maar dus nee toch?

Reageer
gravatar

Pardon excusez moi dematologisch blexit sunlight zonlicht, ja niet wrijven, tafellaken met goed opgesteld servies, uitstekend. Ja iets wel tegendeinsend.

gravatar

Ik ben het met het programma van deze partij eens, dat de gasbron in Groningen wagenwijd moet worden opengedraaid, zodat op de duur in heel Nederland en in een deel van Duitsland aardbevingen flink huis houden, zodat niemand nog een volwaardig huis houdt.

Reageer
gravatar

Het is niet uit te leggen dat er in de randstad nog wel werkend openbaar vervoer is. Openbaar vervoer moet in het hele land worden opgeheven. Iedereen moet het recht hebben om de rode lichtjes aan te zien geven dat hun trein en bus niet rijden!

Reageer