Maciej Rogowski Photo / Shutterstock

Maciej Rogowski Photo / Shutterstock

Onvergeten voetballer: Lionel Messi

Er zijn van die spelers waarvan je denkt ‘die zie ik iedere week nog spelen’. Spelers van wie je je geen moment afvraagt: hoe zou het hem nou vergaan? Deze week is onze onvergeten voetballer niemand minder dan Lionel Messi. Hoe is het nu met hem?

Lionel Messi speelt tegenwoordig bij de Parijse club Paris Saint-Germain, door Parijzenaren en de rest van de wereld afgekort tot PSG. Maar dat wist je natuurlijk al. In de selectie van PSG vinden we trouwens verder ook andere onvergeten spelers als Kylian Mbappé en Neymar terug. Hoe is hij bij die club terechtgekomen, zult u zich niet afvragen. Messi kwam zonder enige omzwervingen bij PSG terecht toen hij weg moest bij Barcelona en het Qatarese syndicaat achter PSG hem een astronomisch salaris bood. De rest is heden.

Lionel ‘Leo’ Messi is sowieso een bezig baasje: in november won hij met zijn land Argentinië nog het WK, daarnaast koerst hij met zijn club PSG af op een landskampioenschap. Bovendien is hij ook vader van drie zoons. Hij won dit jaar zelfs een Gouden Bal.

Voor wie Messi graag nog eens ziet voetballen: vanavond wordt de wedstrijd van zijn club in de achtste finale van het grootste toernooi van Europa tegen Bayern München live uitgezonden op alle kanalen over de hele wereld, waardoor we hem net als komend weekend en de weken erna nog kunnen zien spelen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *