CDA strategisch ondergedoken tijdens campagne

CDA strategisch ondergedoken tijdens campagne

CDA strategisch ondergedoken tijdens campagne

Het CDA heeft in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen besloten zich niet te mengen in de tweestrijd tussen de VVD en de zogenaamde ‘Linkse Wolk’. De partij heeft besloten strategisch onder te duiken tot de verkiezingen voorbij zijn.

“In het oosten van het land dreigen we volledig overlopen te worden door de zeer agressieve aanval op onze zetels door BBB”, verklaart fractievoorzitter Pieter Heerma. “Wij hebben daarom besloten om niet langer aan tafel plaats te nemen, maar wel eronder.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Skheaydt u eans uyt. Aelhooeaweal wij als gheameeanskhaep hyar ende daar oock weal eans eene steeackjus heabben laetean vallean, zichhn wij als gheameeanskhaep nyat voornemeans oom eene stelleatjus afvaellichhus ende zoogeanaemdus geloofs oovertuichhears weadearom inde ons myddean op te neamean. Keatters zighn het. Stearckear:: Faeryzeeaërszyn ‘t!

——————————–
Vertaald op vertaalkompjotter.nl

Reageer
gravatar

Dat CDA’ers zich onder een tafel willen verbergen is geen goed idee.
– Er is geen tafel die groot genoeg is.
– Onder tafel blijven ze zichtbaar.
Waarom niet gedacht aan dé voor de hand liggende oplossing. Dat is verstoppen in doorgaans lege kerken!

Reageer